6 września 2018
Krem z groszku w nowej odsłonie? Zaskocz domowników niespotykanym połączeniem i zamiast grzanki zaserwuj im… chrupiące paluszki rybne!
Nie ma nic gorszego niż nuda w kuchni. Na szczęście, czasem wystarczy tylko mała zmiana, aby znane potrawy nabrały niespotykanego dotąd smaku. FRoSTA przedstawia swój sposób na klasyczny krem z groszku. Kultowe, uwielbiane przez pokolenia Złote paluszki rybne FRoSTY występują tu w duecie z delikatną, gęstą zupą. Połączenie, uzupełnione orzeźwiającym sosem miętowym, sprawdzi się jako sycący, łatwy do przygotowania obiad, który posmakuje każdemu.
Złote paluszki rybne w kremie z groszku
przepis Bartosza Liska – szefa kuchni warszawskiego Lokalu na rybę
Składniki:
Bulion warzywny:
Zupa krem:
Sos miętowy:
Przygotowanie:
Zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku, FRoSTA nie stosuje żadnych dodatków do żywności. Złote paluszki – soczysty filet białej ryby w chrupiącej panierce znajdziemy je w sklepowych zamrażarkach w cenie 8,5 zł/ 300 g oraz 13 zł/ 450 g.
Aleksandra Huścia
JBcomm
tel.: +48 697 580 138
e-mail: aleksandra.huscia@jbcomm.pl